4c741952c1

Velkommen til vår nettbutikk!

NB! Det har dukket opp et firma i Larvik som kaller seg Nortech Storkjøkken, nor-tech.no, Vær oppmerksom på at Nortech AS har ingen ting med dette firmaet å gjøre!!!!
Viktig melding! På grunn av vanskelig pris og leveringssituasjon vil mange av våre maskiner ikke lenger være i denne katalogen. For eksempel oppvaskmaskiner og kombidampere. Trenger du noe her kan du bare gi beskjed  på admin@nortech.biz eller tlf 55 39 06 10, så vil vi sende informasjon om produkter/priser samt lagersituasjon.

Her kan du sette deg inn i vårt produktspekter i fred og ro, når du vil og bestille til alle døgnets tider. Føler du deg usikker på bruken av internett som bestillingsform vil vi anbefale at du prøver og blir overbevist. Du vil fort se hvor enkelt det er å bestille varer på denne måten. Vær oppmerksom på at prisene er eksklusive MVA.  Miljøbebyr på elektriske komponenter og produkter, samt produkter som inneholder KFK gasser, kommer i tillegg. Katalogen kan også brukes som et oppslagsverk hvor du kan bestille på "gamlemåten" - via telefon eller e-post. Utgåtte EE produkter kan leveres til oss og vi vil sørge for sikker behandling gjennom Renas.
Vær OBS på at vi ikke kan ekspedere ordrer på under kr 300,- + MVA.
Takk for at du velger Nortech som din leverandør! Vi har ikke en fysisk butikk, men du kan bestille på nett, telefon eller e-post og hente hos oss etter avtale.
Klikk på en av varegruppene under så kommer du rett til vår katalog/nettbutikk: